Search
Close this search box.

Nieuws Details

Uitdelen van 1000 speelgoedzakjes

Voorzitter Najim Kaldoun besloot met de jongeren van jeugdcentrum De Gemeenschap in samenwerking met Fun maar liefst duizend speelgoedzakjes te vullen.

De jongeren Anas en Jaouad deelden de speelgoedzakjes samen met voorzitter Najim uit aan scholen te Sint-Niklaas en op de kinderafdeling van het AZ Nikolaas. “In deze moeilijke coronatijden is het ook voor jongeren niet altijd even makkelijk. Ik heb me afgevraagd hoe ik kinderen weer even kan doen glimlachen, al is het maar voor één seconde. Ik kwam vervolgens op het idee om net voor de vakantie duizend cadeauzakjes uit te delen om weer een glimlach op vele gezichten te toveren. Het doet ons ook een groot plezier dat een winkelketen als Fun deze actie mee ondersteunt.” aldus Najim.

Krantenartikel: https://www.hln.be/sint-niklaas/kinderen-een-glimlach-bezorgen-jeugdcentrum-de-gemeenschap-deelt-1-000-speelgoedzakjes-uit~a7fa46fd/#:~:text=©%20JVS-,“Kinderen%20een%20glimlach%20bezorgen”%3A%20jeugdcentrum%20De%20Gemeenschap%20deelt%201.000,vrijdag%20in%20Sint-Niklaas%20uit.